2014. július 3., csütörtök

1166

-És tudod mit mondott?
-Hogy nem hagy ki valamit, ami remek lehet, csak mert egyúttal nehéz is.

1165

Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz , hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot. Találd meg azt ,akitől a szíved mosolyogni fog..

1164

A férfiak többsége már csak ilyen. Amikor tudják, hogy egy nő halálosan szerelmes beléjük, s bármire képes értük, akkor könnyen veszik. Elfelejtik, hogy egy kapcsolatot ápolni kell, mert ha a sorsára hagyják, akkor a legjobb is elromlik. Amikor pedig a nő belefárad az elhanyagoltságba, abba, hogy nem kap viszonzást semmiért, és keres magának valaki mást, vagy kiszáll a viszonyból, akkor a férfi hirtelen észbe kap, s előveszi minden tudományát, amit hódítás címszó alatt őrizget a tudatában. Csakhogy akkor már többnyire késő....

1163

Világunkban lépten-nyomon találkozhatunk az emberi ítélkezéssel, bármikor valami élmény ér bennünket – főleg, ha negatív – azonnal leszűrjük az ítéletet és sokszor egy másik emberre hárítunk, mondván, hogy ő okozta mindezt. Holott, ha igazán mélyre ásnánk, rájövünk, hogy éppen így kellett történnie mindennek, és az a másik ember éppen ott kellett, hogy legyen, abban a formában, neki éppen az volt a küldetése.
Örök törvény, hogy amit megítélsz, azzal dolgod van. Egészen addig, amíg meg nem érted, hogy mindennek oka van, hogy minden érted van, hogy minden egy nagy, kerek egész és Egységben működik!

1162


1161

Minek van egy eleje, ha mindig van egy vége? Ahelyett, hogy szorítanád, engedd el végre!

1160

Nem félek kimondani, hogy érzem rajtad a titok szagát. Hogy bőrödön át áramlik felém az, amit a száddal tagadsz.

Albert Tímea

1159

Amikor azt kérdezed, hogy miért vettem olyan mély levegőt, némán hallgatok, mert nem mondhatom el azt, hogy nem tudok nélküled élni. Talán az a mély levegő könnyebbé teszi elviselni a fájdalmat, amit akkor érzek, amikor tudom, mégis nélküled kell élnem. Talán egyszer elfogadom, egyszer majd azt tudom mondani, hogy nekem ez így is jó, őszintén, belenyugodva, de tudod, amíg látom az arcodat a mosollyal, amit csak én láthatok, valahogy mindig egy picit darabokra törik a szívem. Oravecz Nóra

1158

 
"Ha tudnád, hány jól alakuló dolgot rontottál el életedben csupán azért, mert türelmetlen és számítgató énedre hallgattál, aki nem bírja, ha "nem történik semmi!" - megdöbbennél. Angyalok munkáját tetted tönkre, mert nem hagytad beérni a dolgokat."

Müller Péter