2014. július 1., kedd

1150


Because I’m happy
Clap along if you feel like happiness is the truth
Because I’m happy
Clap along if you know what happiness is to you

1149

Passsenger- Let her go

1148

Minden ember okkal érkezik az életedbe. Fogadd el és fogadd be. Az idő majd úgyis megmutatja, ki milyen céllal érkezett. Te is okkal érkezel mások életébe, Te is mások darabjait hordozod saját magadban…

1147

 
Miért félsz a szerelemtől? Miért félsz kötődni valakihez? Könnyebb elmenekülni? Hátat fordítani annak, aki mindent megtenne érted? Aki a szívét, lelkét odaadná neked? Akkora barom voltál, hogy hagytad elmenni. És most mi van? Hiányzik? Persze, hogy hiányzik. Majd megőrülsz a tudattól, hogy már mással van. Hogy az élete halad tovább. Mert kettőtök közül Ő volt az erősebb. Csak megrázta magát. Mert már megszokta. Mert már tudja, hogyan kell felejteni. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem gondol rád soha. Mindössze annyit jelent, hogy hozott egy döntést. Téged meg nem értelek. Megérte ezt csinálni? Megérte eldobni azt, akit szeretsz? Akivel jól érezted magad? Aki mosolyt csalt az arcodra? Mindössze azért, mert néhány akadály ott állt előttetek? Mert azt hitted nem vagy szerelmes. Pedig az vagy. Nagyon is. Könnyebb homokba dugni a fejed? Folyamatosan lenyelni az érzéseidet? Marja a torkod ugye? Csak szólok: marni is fogja. Figyelj! Megsúgok valamit: még mindig akar téged. Ez most csak rajtad áll. Küzdj meg érte! Bizonyíts neki! Törődj vele! Légy erős, fogadd el a szeretetét, fürödj meg benne, hagyd, hogy perzseljen, égessen. Igen, valóban, néha fájni is fog. Még az is lehet, hogy nem tart örökké. De kit érdekel? Szedd ki gyorsan a fejed a mocsárból és menj utána. Mert most még van visszaút. Ne hagyd, hogy túl késő legyen és elveszítsd végleg és örökre azt, akivel boldog lehetnél. 

1146

Tom Odell - Another Love

1145

A tegnap csak árny a holnapról álmodó ma fényében...
Wladyslaw Stanislaw Reymont

1144



Megnyitottam a szívem. Adtam esélyt. Játszottam, taktikáztam a cél érdekében. Nyeltem, mikor kellett, türelmes voltam, még mikor nehéz is volt. Újra közel engedtelek. Lángoltam, te meg elégettél. Újra és újra. Nem érdekel ki vagy, mit csinálsz, honnan jöttél, mi a múltad és titkod. Semmi. Egyetlen egy dolog érdekel. Te. Légy felnőtt! Állj ki magadért! Az érzéseidért. Tudd, mit akarsz. És leginkább tudd kivel. Ha bizonytalan vagy, ne engem büntess. Nekem biztos pontra van szükségem. Olyanra, aki mellettem van. Szívvel, lélekkel. Aki bár gyengéd, de férfiként tekinthetek rá. Aki megvigasztal, mikor összetörtem egy nehéz nap után. Aki támogat minden álmomban. Aki testi-lelki társam. Akinek a legszebb vagyok smink nélkül, szakadt tréningben, egy átmulatott éjszaka után. Aki nemhogy elfogadja, hanem egyenesen imádja is a hibáimat. Aki a legbolondabb tud, és mer lenni mellettem. Akinek néha elég egy mosoly, egy érintés tőlem. Akit nem érdekel, mások mit szólnak hozzá, csak megy a saját feje után. Aki megnevetett, ha kell, de akár velem is zokog, ha arról van szó. Én pontosan tudom, mit akarok. A kérdés az, hogy Te tudod-e mit akarsz?

forrás