2013. július 28., vasárnap

1107

Ne mondj semmit, úgyis értem,
A szemed elárulta már.
Ne mondd el, hogy miért jöttél,
Tudom, hogy mást akartál.

1106



Nem érdekel hányszor éreztem úgy, hogy nem bírom tovább,nem érdekel hányszor csaptak be.Az sem érdekel hányszor felejtettek el. Amíg vannak barátaim addig talpra tudok állni, egy lépést tenni előre,s emlékeztetni másokat,arra ,hogy én is létezem! Nem az számít hányszor ért bánat,hanem az ,hogy hányszor voltál képes felállni,folytatni, s újrakezdeni!

1105



Sosem késő, hogy az legyél aki lenni akarsz..

1104



Tetszel nekem, van valami a szemedben, a mosolyodban, valami varázslatos. tudod mikor a legjobb? amikor közönyös képet vágsz, amikor mogorva vagy, mert olyankor nincs benned semmi kedvemre való. azt hiszem azokban a pillanatokban el tudom hitetni magammal, hogy nem is tetszel, és akkor végre szabad lehetek egy kicsit, csak pár percre, amíg el nem mosolyodsz..

1103



Az ember egyszer csak rádöbben,hogy vége,végleg.Nincs visszaút,érzi az ember.És ekkor jön el a pillanat,mikor felidézzük,hogy is kezdődött,majd rájövünk,hogy már jóval azelőtt,mint gondoltuk volna.Az emberben ekkor tudatosul,hogy minden csak egyszer történik meg és bármennyire szeretnénk,ugyanaz az érzés már soha nem lesz meg.Soha többé nem érezzük magunkat három méterrel a felhők fölött!

1102

Ha egy álom meghiúsulna, és ezer darabra törne, 
soha ne félj felvenni egy darabkáját, hogy újra kezdhesd.

1101

Ő egyszerűen nem szeret engem, így meg hiába akarnék bármit is. 
Ez olyan egyszer volt, talán igaz sem volt dolog. 
De egy rövid ideig legalább remélhettem, hogy megszeret, hogy odaül mellém, megfogja a kezemet, finoman átölel, és csendben elalszunk egymás mellett.... 
nagyon rossz érzés, amikor te tudod, hogy a dolog működne, de a másik nem szeretné.

1100



Amikor valakit tényleg szeretsz, csak arra törekedsz, hogy neki boldog élete legyen. Még ha te majd bele is halsz, akkor is csak arra tudsz gondolni; hogy végig csinálod, és a végén neki jó lesz. Hisz minden egyes könnycseppet azért ejtesz, hogy ő annyiszor képes legyen mosolyogni