2013. február 11., hétfő

814

Idézetek tömbösítve :)


"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben."

"Az álmok arra valók, hogy megvalósuljanak."

"Próbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, hogy levegő nélkül nem tudok élni!"

"Élj úgy, hogy soha ne szégyelld, ha a világ megtudja, mit teszel, mit mondasz, még akkor is, ha nem igaz, amit a világ megtudott."

"Végül is a holnap csak egy újabb nap."

"A bölcs nem kesereg azon ami nincs,
hanem annak örvend 


"Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely
nem a szívedből fakad."

813

A legjobb barátaid azok, akik megértenek akkor is, ha nem mondasz semmit, akik egy órát is várnak mikor te annyit mondtál: 'várj egy percet' és azok, akik melletted maradnak mikor azt mondod: hagyjatok egyedül..

812

A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik.

811

Ha valaki elment, ne hívd többé vissza, A megsárgult emlék nem lesz többé tiszta. Ha valaki elment, és el tudott menni, Nehezen akarva, de el kell feledni.

810

Ha magányosnak érzed magad, én az árnyékod leszek; ha sírni szeretnél, a vállamon megteheted; ha szomorú vagy, én leszek a mosoly az arcodon.. mindig itt leszek Neked

809

If you are lonely, I'll be your shadow; if you want to cry, I'll be your shoulder; if you're not happy, I'll be your smile.. I'll always be there

808

Vannak, akik beszélgethetnek sok-sok éven át, mégis ismeretlenek maradnak egymás számára; és vannak, akik már az első pár mondat után régi barátokként kezelik egymást

807

Mindenki életében van néhány ember, aki miatt egy kicsit hangosabban nevetünk, aki miatt többet mosolygunk és aki miatt egyszerűen csak jobban érezzük magunkat :)

806

A pillangók nem látják a saját szárnyaikat, így nem tudják, hogy milyen csodálatosan néznek ki; ez az emberekkel is így van. Ezért van szüksége mindenkinek legalább egy igaz társra az életben: hogy megmutassa a másiknak, mennyire gyönyörű valójában.

805

Az életed mosolyokban mérd, ne könnyekben, az életkorod pedig barátokban és ne években.