2012. november 9., péntek

366

Érzések, miket a lelkem el soha nem felejthet, pillanatok, amikért tudom, hogy érdemes volt élni.

365

A jó és a rossz nem két külön világ, hanem ugyanannak a dolognak a két oldala, és tényleg minden csak azon múlik, hogy épp milyen megvilágításból nézed!

364

Néha búcsúzni kell..
Nem felejteni, csak többé nem emlékezni.. Nem belenyugodni, csak elfogadni!..
Csak búcsúzni..
Szavak nélkül..
Érzésekkel!..

363

Én álmodozó vagyok, és ő mindig az álmom lesz.

362

I'm a dreamer and he'll always be my dream.

361

Közel sem vagyok tökéletes... Mosolyt, de könnyet is csaltam már az emberek arcára. Olykor csalódást okozok, máskor én csalódok. Néha meggondolatlanul bízok, vagy magyarázat nélkül bezárkózok. Várok mikor már nem kellene, és kapkodok mikor még várnom kellene. Egyszerre szeretek és gyűlölök okkal, és ok nélkül is. Hibáztam, hibázok és valószínűleg még rengetegszer fogok is. Mégis, így vagyok önmagam.

360

Igen, van amikor tűsarkúban topogok végig az utcán, és miniszoknyát veszek fel, sminkelem is magam. Ha ahhoz van kedvem, órákig szárítom és vasalom a hajam. Szeretek szép lenni, mert NŐ vagyok. De!: Ha épp úgy gondolom, edzőcipőt húzok, összefogom a hajam, amit napok óta hajvasaló sem látott, nem teszek fel alapozót sem...attól még, hogy néha így, néha úgy nézek ki, nem vagyok sem buta liba, sem pedig remete lány.

359

Minden nap újabb lehetőség a változásra,és a változtatásra...

358

Egy fénykép a kezemben, egy emlék a fejemben, egy hős a szememben, és egy soha vissza nem térő igaz szerelem a szívemben… Ez vagy Te nekem.

357

Az mindig sokat elárul két ember kapcsolatáról, ha tudnak együtt nevetni.

356

Szerelem, ha az egyik a másikat repülni hagyja, de ha lezuhan, fél szárnyát kölcsön adja.

355


Ha jobban belegondolunk, számtalan esés után is felálltunk kisgyermekként.

354

Ahogy bejelentkezel, kinek a nevét keresed először? Amikor meghallasz egy lassú számot a rádióban, kinek az arca ugrik be? Amikor meghallod, hogy a telefonod csörög, kinek a hívásában reménykedsz? Kinek a nevére hagy ki egy ütemet a szíved?
- 4 nagy kérdés, 1 pici válasz.♥

353

Talán úgy kellene élnünk – hiszen ki tudja, meddig élhetünk? – hogy széppé tegyük a magunk, és lehetőleg a mások életét is mindaddig, amíg ez lehetséges.