2013. október 8., kedd

1138

Az emberek azt látják, amit látni akarnak. Eszükbe sem jut, hogy a csinos dolgok néha borzalmas titkokat rejtenek.

1137

Aki már egyszer veszített valami fontosat, az mindig félni fog. mindig ott lappang, ott lesz a levegőben, mint egy kialakulni készülő rozsda. belülről marja a boldogságot.

1136

Egy mondás szerint, onnan tudhatod, hogy fontos dolog történt az életedben, hogy utána már nem tudsz úgy élni, mint azelőtt. Kaptál valakit, vagy éppen elveszítetted, nagyon megbántottak, vagy te tetted, aztán pár pillanatra kívülről láthatod az életed. Érzed, valami végérvényesen megváltozott. Aztán belekortyolsz a kávédba, visszarepülsz a földi reggeledbe. Érzed a szemetelő esőt, de ma valahogy még ennek is örülsz. Mert változol...

1135

Miért nem csak a rossz dolgoknak intesz búcsút? Köszönj el azoktól az időktől, amikor elveszett voltál! Amikor nemet kaptál igen helyett. A sok kaparástól, sebtől, minden szívfájdalomtól. Köszönj el attól, amit tényleg utoljára akarsz csinálni.

1134

Lehet,hogy nem vagyok az első,akit választanak de igazán jó választás vagyok.Lehet,hogy nem vagyok gazdag,de érdekes vagyok.Nem tettetem magam olyannak,aki igazából nem én vagyok,mert én abban vagyok jó,hogy önmagam legyek.Lehet,hogy nem vagyok büszke pár dologra,amit az életembe megtettem,de büszke vagyok arra,aki ma vagyok.Lehet hogy nem vagyok tökéletes,de nincs rá szükségem.Fogadj el úgy,ahogy vagyok,vagy nézd ahogy elsétálok előtted...

1125*

Nincs is annál a napnál komorabb, mint amelyen ráébredünk: mindaz, ami mostanáig fontosnak látszott számunkra, valójában egy óriási csalódás..