2012. december 3., hétfő

652



Túl bonyolult az élet, hogy ne lásd a lényeget,
Én mindig abból merítek, hogy lehet hogy tévedek

651

Minden nő életében van egy pont ahol elveszti önmagát. Lehet, hogy túl reagáljuk a dolgokat, de az is lehet, hogy nem akarunk elveszteni magunk mellől egy olyan embert, aki nagyon fontos nekünk. Az is lehet, hogy ez a legnagyobb félelmünk. Ilyenkor a legnehezebb hinni a jóban, mert ha hiszünk és az ellenkezője történik meg, akkor végleg a padlóra kerülünk... Ilyenek vagyunk. Érzékenyek, törékenyek. És senki sem tud ránk eléggé vigyázni

650

A hét kutyája 
A szibériai Husky
A szibériai husky közepes termetű, gyors és elegáns mozgású, minden szélsőségtől mentes munkakutya. Eredeti funkciója szánhúzó, könnyű terhet közepes sebességgel nagy távolságokra képes elhúzni. Barátságos, kedves, intelligens, tipikusan társaságkedvelő, nehezen viseli az egyedüllétet, nem házőrző típus. Idegenekkel szemben nem túl gyanakvó.
Legszembeötlőbb jellegzetessége e fajtának a közepes méret, könnyed szabad mozgás, tömör, dupla, közepes hosszúságú szőrzet. Szőrszíne a fehértől a feketéig minden szín lehetséges. Gyönyörű fej, átható, de mégis barátságos tekintet jellemzi. Szemek mandulavágásúak, kissé ferde metszésűek, színük lehet barna, kék, vagy a felemás is elfogadott. Harapása ollós. Közepes nagyságú, magasan tűzött háromszög alakú fülek. A koponyája közepes nagyságú minden esetben harmonizálnia kell a testtel, stop kifejezett. Az orr és ajkak jól pigmentáltak, de az ún. hóorr is elfogadott. Nyak közepes hosszúságú büszkén tartott. Végtagok párhuzamos állásúak, egymástól nem túl távolállók, combok jól izmoltak. Mancsok oválisak és zártak. Farok dús szőrzetű, magasan tűzött, nem kunkorodhat egyik oldalra sem és nem feküdhet a kutya hátára. Mozgása könnyed, járása gyors, miközben a hát egyenes és kemény marad.
Szépsége, kedvessége, okossága és különlegessége miatt igen népszerű családi, sport, és kiállítási kutya is. A szibériai husky egy különleges kutyafajta ezért megvásárlása előtt mindenféleképpen tájékozódjon a fajtáról bővebben a kiválasztott tenyésztőnél!
http://www.haziallat.hu/kutya/kutyafajtak/sziberiai-husky/60/

649

Egy csöppnyi kiskutya csak egy csöppnyi szeretet kér, és Neked adja cserébe egész életét.

648





A bánat új embert farag belőled, ha közben nem pusztulsz bele..

647


Ő engem soha nem fog szeretni. Tudom és tudnom is kell, mert különben belepusztulok ha mással látom majd..

646


Azt mondják, a szerelem fáj.. de ez nem igaz. A magány az, ami fáj. Valaki elvesztése fáj. A féltékenység fáj. Ezeket a dolgokat mindenki összekeveri a szerelemmel, de valójában maga a szerelem az, ami képes az összes fájdalmat elfedni, és segít újra csodálatosan érezd magad!

645

A barát belelát és ott lesz hogy segítsen
Régi mégis örök,az hogy lehetetlen nincsen!

644



S a zongorán újra szól egy dal,
hogy hangszerbe zárt szívem él...

643

Szerelemről szó sem volt
Ilyenekről nem dalolt a hold
Ha mégis megtettük volna
Minden, minden csak sírna...

642

Egy dallam most köztünk a híd....