2012. december 13., csütörtök

764

Mikor már úgy érzed csak a tied,
nem veheti el senki sem,
és hirtelen kinyitod a szemed,
és már nem ölel át senki ...

763

Tudod milyen érzés az, amikor valaki, akit szeretsz ott van melletted, mégis, mintha egy hatalmas szakadék lenne köztetek? Hogy milyen, amikor írsz neki és napokig várod a választ, majd rádöbbensz, hogy hiába vársz mert nem fog írni? Hogy milyen, amikor nagy nehezen elhiszed, hogy veled jó is történt, aztán egy napon ráébredsz arra, hogy mégis hazugság volt az egész? Hogy milyen az, amikor legszív
esebben mindent elmondanál, de mégsem teszed mert tudod, hogy ő nem így érez; és mert úgy gondolod, hogy ha nem mondod ki, akkor nem is igaz? Hogy milyen, amikor el kell engedned valakit, aki soha nem is volt igazán a tiéd, de még is az életed része volt? Nem, ugye? Neked fogalmad sincs ezekről az érzésekről. Te csak a felszínt látod belőlem, az álarcomat, amit azért öltöttem magamra, hogy ne lásd mennyire fáj az, amit velem teszel. A gondolataimban és a szívemben zajló harcok, küzdelmek téged nem érdekelnek, megelégszel azzal, hogy látszólag minden rendben.

762

Kétféle titok van. Az, amelyik túl unalmas ahhoz, hogy továbbadjuk, és az, amelyik túl érdekes ahhoz, hogy magunkban tartsuk.

761


A legrosszabb érzés, amikor azzal veszel össze akit a legjobban szeretsz..

760

Mosolyogj, ez sokkal egyszerűbb, mint elmagyarázni azt, hogy miért sírsz

759

úgy szeretnék csak egy napra veled lenni távol mindentől, nem félni semmitől, és senkitől. csak veled a messzeségben, hol senki nem zavar minket. csak egy napra.. esküszöm nekem elég lenne !