2013. február 24., vasárnap

900

Az a fajta ember vagyok, aki nevet a hibáin, szóval bocsáss meg, ha az arcodba nevetek...

899

Egyszer majd te leszel az én helyemben… Fájni fog. Ezt garantálhatom… Nem lesz halálos, de azt kívánod bárcsak megölne a kín. Ha ez megtörténik szeretném első sorból nézni. Nem foglak sajnálni. Még csak nem is nevetlek ki. Egyszerűen csak nézem ahogy arra vársz, hogy valaki betapasztja az űrt a szíveden, amit egy olyan lány okozott, mint amilyen srác Te vagy. Nem fogok beléd rúgni, de szemem sem fog rebbenni, mikor valaki rád veti a végső csapást. Nem gyűlöllek. Egyáltalán nem. Sőt. Akármit is tettél velem, még mindig ugyanúgy szeretlek. Minden emiatt az érzés miatt van. Arról amit tettél velem, nem akarok többé beszélni. Nem akarok rád gondolni, ezért kérlek, ne keress többé, ne játssz velem, ne mosolyogj rám, ne mondd, hogy szeretsz. Nem akarok mást, csak elzárni a szívem egy kis zugába és elfelejteni, hogy valaha is léteztél..

898

Az a helyzet a nőkkel, hogy a legátlagosabbak is válhatnak királynővé, és a legkifinomultabb nő is válhat cseléddé. Minden csak attól függ, hogy hogyan bánik vele az a férfi, akit szeret.

897

Pont annak sose leszel elég jó, akinek mindennél jobban szeretnél megfelelni.

896

Fénykép: A lány neve Katie Kirkpatrick, 21 éves. Mellette a férje, Nick, 23 éves. (1. kép)
Ez a kép az esküvõjük elõtt készült 2005 Január 11-én.
Katie végsõ stádiumban lévõ rákos beteg, aki órákat tölt a kemoterápián.
 
Itt Nick már várja, hogy elkészüljön a menyasszonya...(2. kép)
 
Dacolva a fájdalommal és egyes szerveinek leállásával, morfium segítségével Katie a legapróbb részletekig részt vett esküvõjének megtervezésében.
 
Ruháját többször át kellett alakítani a folyamatos súlyvesztése miatt...
 
Katie a kerekesszékben hallgatja, amint férje barátai énekelnek neki… (4. kép)
 
Az esküvõ közepén Katie-nek pihennie kell, hogy újra levegõt kapjon.
A fájdalom nem engedi, hogy hosszabb ideig állva maradjon. (5. kép)
 
Katie az esküvõje után 5 nappal meghalt. Látni egy törékeny nõt, amint menyasszonyi ruhába öltözik, mosollyal az arcán, el kell, hogy gondolkodtasson téged... a boldogság mindig elérhetõ közelben van, mindegy, hogy mennyi ideig tart is…
 
Élvezd az életet, és ne komplikáld túl. AZ ÉLET TÚL RÖVID.
 
Szeress határok nélkül...
Nevess amikor csak kedved van…
és soha ne hagyd abba a mosolygást...
 
Ne gondolkozz sokat, hanem csináld!

895

894

Két olyan pillanatunk van, ami egészen biztosan egyszeri és megismételhetetlen. Az első és az utolsó szívdobbanás. De a kettő között... a kettő között még lehet egy harmadik. Van egy harmadik, amiért értelmet kap a másik kettő. Az a pillanat, amikor találkozol Vele, a szemébe nézel, és meglátod benne mindazt, amiért értelmet kap a másik kettő. Amikor megérzed, hogy van értelme. Mindennek. Az Életnek, a szépségeknek, a világnak. Az a két másik pillanat ettől kap értelmet.

893

Tudom, hogy nehéz velem, de aki igazán szeret sosem enged el !

892