2012. november 17., szombat

532

A barát olyan mint egy család. Van hogy veszekszünk, de van hogy nem. A barátra mindig számíthatunk. De csak a legjobbra. A legjobb barát, minket mindig ki segít, mindig megvigasztal,és mindig mosolyt csal az arcunkra.A barátunk mindig arra törekszik, hogy ne legyen semmi bajunk.Egy ölelést ad, és olyan lesz ez az érzés, mintha semmi baj nem lett volna. Barát az aki szeret minket, nem ver át, segít nekünk. Az ilyen emberek az igaz barátok.
 
                                   
 hát igen!...

531

Bármennyire próbálsz jó lenni, vannak, kiknek nem tudsz megfelelni. De ez nem azért van, mert nem tudnál jobb lenni, hanem mert ők képtelenek a változásra..., minden igyekezeted ellenére.
 

530

Van egy láthatatlan bíró, akit magunkban hordozunk,és akit nem lehet hazugságokkal megtéveszteni. Néma, és mégis beszél, éjjel-nappal szüntelenül halljuk, amint ítélkezik fölöttünk.
 

529

 
Minden egyes új nap új hazugságok garmadával köszönt be, de mind közül azok a legrosszabbak, amiket magunknak mondogatunk elalvás előtt. Amiket belesuttogunk a sötétbe, próbálván meggyőzni magunkat, hogy boldogok vagyunk, hogy ő boldog, hogy megváltozhatunk, vagy hogy ő változtat a döntésén, azzal hitegetjük magunkat hogy képesek vagyunk együtt élni a bűneinkkel, vagy hogy képesek vagyunk ő nélküle élni. Igen minden este elalvás előtt hazudunk saját magunknak kétségbeesetten és elszántan remélve , hogy mire jő a reggel minden valóra válik.

528

Hazudni tanít aki tiltással nevel.
De hazudni könnyebb, mint hibát ismerni el.

527

526

Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom.

525

Néha meg kell törnöm ahhoz, hogy újra feltudjam építeni magam.

524

...a szenvedés abból fakad, hogy elvárjuk, hogy úgy szeressenek minket, ahogy elképzeltük - ahelyett, hogy hagynánk, hogy a szeretet úgy nyilvánuljon meg, ahogy akar: szabadon, zabolátlanul, ereje teljében, vezetve minket, megakadályozva, hogy megálljunk.

523

Van szív, mely érted dobban,
Szeresd őt minél jobban,
Szeresd tiszta szívből ha lehet,
Mert rossz lesz ha már nem lesz veled!

522

Csak hallgatom fülem fájó dübörgését,
mint lépteid távolodó zaját,
ütemére ver a szívem,

és csendesen szeretlek tovább.

521

Csak játszom itt az erős lányt,
de nem láthatod a szívem fájdalmát,
elég sok pofont kaptam az élettől,
legszívesebben elmenekülnék a világ elől!

520


Tudod, amikor mosolyogsz, az egész világ sokkal jobb hely, mint egyébként.

519

Egy mosoly lehet jele az örömnek és álcája a fájdalomnak. De minden mosoly egy helyről származik, ugyanúgy ahogy minden más ami érzelem, vagy érzelemből fakad. A szív a központja ezeknek a dolgoknak és ha valaki mosolyog az a mosoly csakis az ember szívéből jöhet.

518

Napról-napra erősebben lüktet ez a szív
Bízom benne az érzés összeköt akár egy híd.