2012. november 8., csütörtök

352


Változni nehéz. De ugyanannak maradni még annál is nehezebb.

351





Talán ez lenne a női logika? Hogy menekülünk azok elől a srácok elől, akik boldoggá akarnak tenni, és mindennél jobban küzdünk azokért, akik csak fájdalmat okoznak?

350


Volt már olyan, hogy valakit elveszítettél, és nem fájt? Mondjuk mert már rég fel voltál készülve rá, és mert te is ezt akartad? Fura érzés. Nem szakad szét a szíved, nem csorog a könnyed, nincs fájdalom. Talán mert a fájdalmat minden áldott nap megélted, és most már nincs min sírni. Már "kifájtad" magad. Helyette van boldogság, meg mosoly az arcodon, amit senki sem ért.

349






elég egyetlen szó ahhoz , hogy újraéledjen bennem a remény .

348

Kíváncsi vagyok mit gondolsz, amikor megpillantasz. Illetve, ...gondolsz egyáltalán rám? Vagy én is csak épp olyan vagyok a szemedben, mint a többi ember? Talán mosolyogsz egy kicsit, amikor meglátsz. Talán sikerül néha egy kis boldogságot csalnom a napjaidba. Talán szereted, ahogy a vicceiden nevetek. Talán a te szíved is ugyanúgy megdobban ilyenkor, ahogy az enyém. Talán...remélem így van.

347


mikor felnősz, észreveszed majd, hogy semmi sem olyan, mint amilyennek gondoltad. rájössz, hogy a csók nem pecsét, és a szeretlek nem esküszó. hogy aki azt mondta, örökké szeret, az 'örökké'-t pár hétre értette. és aki azt mondta, 'majd vigyázok', a 'vigyázás' után ott hagyott. hogy nem mindig az a jó, aki úgy néz ki. és, hogy a fájdalom mindenhol más. ha eltöröd az ujjad, az nem fáj annyira, mint mikor a szíved törik darabokra..

346

mikor valaki megkér , hogy hallgass meg egy számot , az azért van , mert a dalszövegben minden benne van ,  amit mondani szeretne neked . .