2012. november 16., péntek

517

de jó lenne mondani hogy igen minden rendben
képetekbe hazudni hogy szemem meg se rebben

516

Mondanád neki hogy szereted de nem mered,
mondanád neki hogy kell neked,de nem mered.
Írnál neki levelet hogy nem tudsz élni nélküle,de nem teszed.
Lájkolnád ezt,de nem mered mert rájönnének,hogy valaki kell neked.

515



Néha felteszem magamban a kérdést: mit jelentesz te nekem? És hosszasan eltűnődöm rajta. A válasz egyszerű. Mindent és semmit. Mindent, mert te vagy az az ember, akit nem tudok elfeledni. Semmit, mert csak a semmit hagytad itt nekem. Leléptél. Egy szó nélkül. És engem itt hagytál, az érzéseimmel nem törődve. Nem érdekelt, hogy vajon mit érezhetek, vagy lehet érdekelt, de semmibe nézted. Mert ha érdekelt volna igazán, akkor nem hagysz el. Csak úgy. De tudom, hogy egyszer visszatérsz hozzám. Hisz te vagy a minden.

514

Eljön egy pont az életünkben, amikor hivatalosan felnőtté válunk. Elég idősek leszünk, hogy szavazzunk, igyunk és más felnőttes dolgokban vegyünk részt. Hirtelen elvárják, hogy felelősségteljesek legyünk. Komolyak, felnőttek. Megnövünk, megöregszünk, de felnövünk-e valaha is? Valahogy felnövünk, családunk lesz, férjhez megyünk, elválunk, de többnyire ugyanazok a problémáink, mint tizenöt évesen. Mindegy, mennyit növünk vagy öregszünk, akkor is örökké botladozunk, örökké keresgélünk.

513

Az élet egy nagy szerepjáték. Mindannyian játsszuk az általunk választott karaktert, és csak egy dolog van ami kizökkenthet minket a szerepünkből, s az nem más, mint a szerelem. Mikor jön valaki, aki az első perctől kezdve átlát rajtunk, az ő szemében az álarcunk lehull és megsemmisül. Csupán az igazi énünk érvényesül, ha akarjuk, ha nem, és ez az, ami néha annyira megrémít minket, hogy legszívesebben hanyatt-homlok menekülnénk, de hamarosan rájövünk, hogy e nélkül nincs értelme az életünknek.

512

Önelemzés, személyiségteszt!!


1.) Melyik a kedvenc fagyid?
a.) Vanillia
b.) Csoki
c.) Eper
d.) Citrom
e.) Málna
f.) Pisztácia
2.) Rajzolj egy szívet! Hogy néz ki?
a.) Kerekded csücske van
b.) Hegyes végű
c.) Nyíllal átszúrt
d.) Összetört
e.) Dupla
3.) A ruhás szekrényedben...
a.) ...rend van, a ruháid rendezettek, élére hajtogatottak
b.) ...Felsők és alsók külön vannak válogatva
c.) ...rendetlenség van
d.) ...ha kinyitod az ajtót, kiömlenek a ruhák
 
Ha szeretnéd megtudni az eredményt csak 3 dolgot kell tenned!
  • Legyél az oldal követője
    Írd meg nekem az ili139@freemail.hu -ra az eredményt, vagy itt az oldalon a chaten.
    Ha a e-mailban küldted el jelezd a chaten hogy elküldted!
    Köszi, hogy játszottál. 



511

Mindenkinek ajánlom aki majd vezetni szeretne, vagy már tud és kíváncsi mennyit felejtett!!

510

Igaz barát az, aki ha megkérdezi tőled, hogy hogy vagy, meghallgatja a választ is.

509

Vannak olyan emlékek, amik ha eszünkbe jutnak, önkéntelenül elkezdünk mosolyogni...

508

Kedves múlt! Köszönöm a leckéket, amiket kaptam tőled. Köszönöm, hogy ezek által felnőhettem, megtanulhattam, megtapasztalhattam mindent, ami jobbá tett. Köszönöm mindazt a szenvedést,amit kiszabtál nekem, és nem engedted hogy elsodródjak. Köszönöm, hogy erőt adtál folytatni, és meglátni mindazt, ami fontos Nekem. Köszönöm, hogy minden rosszat megmutattál, a szomorú, keserű embereket, az aljas világot, és nem hagytad, hogy én is részévé váljak. Köszönöm, hogy most esélyt adsz továbblépni! Kedves jövő.. készen állok !

507

néha csak akkor látunk igazán amikor szemünket tisztára mosták a könnyek.

506



Lehet , hogy facebook-on úgy tűnik , minden rendben van .. de az nem azt jelenti , hogy a való életben is olyan boldog vagyok !

505



Az a pasi, akinek nem tetszem mackónadrágban, nulla sminkkel az arcomon, egyszerűen nem érdemli meg, hogy valaha esküvői ruhában lásson!

504

A legnehezebb dolog a világon: szeretteinktől elbúcsúzni!! És ha még alkalmad sem volt elbúcsúzni ? Elképesztő nagy fájdalmat tud maga után hagyni

503

ha kapsz egy esélyt, ragadd meg és hagyd, hogy ez talán megváltoztassa az életed. senki nem mondta, hogy ez könnyű lesz, de annyit ígérhetek, hogy megéri.

502

Kövesd az oldalt, hogy rögtön értesülhess a frissítésekről, változásokról! :)  -->

501

A különbség a másik lány és köztem?
Én meg tudom mosolyogtatni úgy, hogy a ruháim rajtam maradnak.

500


...és mikor már azt gondolod, hogy tényleg nem jöhet semmi, ami rá emlékeztet, akkor fogod szembetalálni magad az emlékeiddel. Lehet egy kép, egy zene, vagy egy mesefelolvasás, és hirtelen leomlik minden fal, amit hosszú idő alatt magad köré építettél.

499

búslakodni kár..attól csak rosszabb, ha a múltba tekintesz minden szenvedés hosszabb.

498

Kiállnál-e mellettem, ha a világ ellenem fordulna, 
ölelnél-e engem az utcán esőben csókolva?

497

Az álom egy kívánság melyet a szíved teremt.♥

496

Szeretlek, mint Spongyabob a medúzákra vadászni. Szükségem van rád mint Rák Úrnak a pénzre. Kellesz, mint Planktonnak a herkentyű burger receptje!

495

 Mikor elment, minden álmom úgy hullt szét, annyit sírtam már, hogy sírni sem tudnék. Még mindig fáj, és mégis érte megérte ..

494

Tök mindegy, hogy hogy sminkeled ki magad, milyen ruhákat hordasz, vagy hogy milyen vidámnak látszik a mosolyod... Nem számít, hogy mit teszel, vagy gondolsz. Mindig lesz olyan, akinek sohasem leszel elég jó..

493

Nem tudod megváltoztatni a múltadat, de elengedheted és elindulhatsz a jövő felé..