2013. február 16., szombat

844

...és igen, lesz, hogy elbuksz majd egy matekdogát; olyan fiúk miatt sírsz majd, akinek a nevére pár év múlva már nem is fogsz emlékezni; lesz, hogy túl sokat iszol majd és olyan dolgokat mondasz, amiket másnap reggel már megbánsz; kibeszéled majd a barátaidat és ők is ugyanezt teszik veled; a véleményed az emberekről változni fog, amint jobban megismered majd őket; lesz olyan kötelező, amit szívesen olvasol el; lesz, hogy teli torokból énekelsz otthon mikor senki sem hall; arról álmodsz majd, hogy új városba költözz és mikor ez megtörténik, rögtön hiányolni kezded majd az otthonod; egy nap majd rájössz, mit is jelentenek valójában a kimondott szavak - és soha, de soha nem adod fel a boldogság keresését. Ma vagy fiatal, itt és most, nem pedig holnap! Ezt minden reggel mondogasd magadnak, nehogy elszalaszd azokat a dolgokat, amik igazából számítanak.

843

Mindig azt mondogattam magamnak : megérte.. Most jöttem rá,hogy messze nem érte meg,és soha többet nem akarok szenvedni olyan ember miatt,akiről tudom, hogy sosem szenvedne értem.

842

Megtanultam,hogy aki nem keres,annak nem hiányzol...és akinek nem hiányzol,az nem szeret. A sors dönti el,hogy ki lép be az életedbe,de te döntesz arról,hogy ki marad. Az igazság egyszer fáj,de a hazugság újra és újra...ezért értékeld azokat akik értékelnek és szeresd tiszta szívből azokat,akik viszonozzák!

841

Érdekes, hogy amikor segíteni kéne, akkor senkinek nincs köze hozzám. Amikor pedig bele kell szólni valamibe, olyankor mindenkinek van.

840

Egyszer majd rájössz, hogy az egy éjszakás kalandok már nem hoznak boldogságot, az alkohol már nem oltja a szomjad, a cigaretta már nem oldja a feszültséget, és a haverok nem bújnak hozzád ha fázol... és akkor majd rájössz, hogy minden amit akartál ott volt az orrod előtt. De már késő lesz. 

839

A könnyeknek nem lehet
parancsolni. Akkor is előjönnek ha
nem akarjuk, A szemünkből indul,
de a szívünkből ered, az arcunkon
gördül, de lelkünkre csepeg.

838

Ne mondj semmit. Elég, ha rám
mosolyogsz. Elég, ha rám nézel. Úgy
igazán.. És ennyi pont elég. A
szívemben maradsz, és pont.