2012. október 30., kedd

193

A kezed fogom ma is, ugyanúgy, mint régen,
A képen ott vagy te is velem, és nem értem,
Mért szakad el a kép, hova tűnik a sok emlék...

192

Ne kövessetek! Én is eltévedtem…

191


Utáltam és szerettem,
az lett megírva, hogy elvesszen.
Ez a szív ott a porban az egyetlen,
láttam magamat a szemedben.

190

Megtisztel az irigységed, de nem tudom viszonozni.

189


Első nagy szerelem. Felnősz mellette, mindent érte teszel. Ő az első mindenben. Aztán minden álmod kártyavárként omlik össze. Az ő álmaiban már nem te szerepelsz. Itt az idő, hogy most végre Te magad légy az első a saját életedben. Megbocsájtasz és próbálsz felejteni. Majd szépen lassan egy újabb csónakot engedsz a közeledbe, ami melletted halad egy irányba. Addig, amíg jó...

188

Ha valakit nagyon szerettél, elfelejteni nem fogod. Helyébe más jön, de őt már szeretni úgy sohasem tudod.

187


Azt gondoltam ismerlek,azt hittem őszinte vagy velem. Azt hiszem,nem kellett volna megbíznom benned,de az ámításnak most vége. Mert elegem van!

186


Amikor vele vagy, minden értelmet nyer. A szíved kalapál, mellette az vagy, aki lenni szeretnél, nem pedig az, aki tényleg vagy. És a gondolat, hogy nélküle éld le az életed, nemcsak kibírhatatlan, hanem elképzelhetetlen.

185


Megy az idő. Túl gyorsan megy. Csak én maradok itt. Csak én nem tudok tovább lépni. Csak én nem tudok a jelenben élni. Csak én nem tudom hátra hagyni a múltat. Csak én nem tudlak elfelejteni! Csak én nem...

184

Nem a magasságtól félsz,
hanem az eséstől.
Nem a szerelemtől félsz,
hanem attól, hogy nem szeretnek viszont.
Nem félsz elengedni,
attól félsz, hogy tényleg elmegy.
Nem félsz attól, hogy újra megpróbáld,
attól félsz, hogy megint ugyanaz fog fájni.

183


Rájövök apránként, hogy nem bírom tovább. Nem tudok már hinni s remélni, remélni egy életen át. Nem tudom hazudni: jól vagyok. Mosolyogni mindenkire. Mikor belül meghalok!

182

Mától kezdve szarok a világra, szarok a gondokra, szarok a hibákra, és ha majd fel akarsz baszni, vedd észre minden hiába, mert kiröhöglek és mondom húzz a picsába..