2013. április 15., hétfő

1001

A barátok azok, akik felvidítanak, amikor szomorú vagy. Akik meghallgatnak ,bármi van. Törődnek veled. Nem azok akik pár hét múlva elfelejtik a neved..

1000

Néha egyszerűen csak tovább kell majd lépned, ha valami rossz történik. Ez egy fejezet lesz a múltadban, de vigyázz! A könyvet sose zárd be. Csak lapozz tovább

999

Légy pozitív, és örülj többet, nevess többet, táncolj többet, énekelj többet. Légy egyre vidámabb és vidámabb, lelkesedj az apró dolgokért, még a legapróbbakért is. Az élet apró dolgokból áll, s ha vidámságot tudsz vinni az apró dolgokba, az egész csodálatos lesz.

998

A szerelem sohasem múlik el.. Csak véget ér.

997

Utólag okosnak lenni annyit jelent, hogy elsőre hülye voltál.

996

Nem az a fontos hogy hányan lájkolják a bejegyzésedet,hányan hazudják hogy jó a hajad mikor reggel időd se volt kivasalni.Nem számít hányan írják ki az üzenőfaladra hogy szeretnek.Hányan jelölnek testvérnek.És szintén nem fontos hogy hányan böknek meg.Ha tudod hogy hazudnak nem tudnak jól esni ezek a dolgok.Én nem fogom kiírni az üzenőfaladra hogy szeretlek ha egyszer ez nem így van.Nem fogom azt mondani hogy jól áll ez a nadrág ha egyszer nem.Ez van.Fogadd el.Lehetek a barátod de azt érdemeld ki..

995

Felkavar a csend, idegesít a zaj.Semmi nem jó így, semmi nem vigasztal...


994

Az élet úgy szép,ha őrült is egy kicsit.

993

Íme három dolog, amire az életben szükséged lehet: szerelem, amitől elgyengülsz, egy kis pia, amitől erőssé válsz, de leginkább jó barátok, akik ott lesznek, mikor az első két dolog miatt a padlóra kerülsz!

992


Ne ítélj el a zene alapján, amit hallgatok, és ne ítélj el az öltözködésem miatt se; szeress azért, aki én vagyok..

991

Az élet remek színdarab, játszd benne saját magad!

990

Mindenki azt látja mindig vidám vagyok, sokan irigyelnek, azt hiszik boldog vagyok. Pedig ez nem így van, ez csupán látszat, nem is sejtik valami belülről nekem is fájhat.