2012. október 25., csütörtök

97

"Plüssel alszom, és akkor mi van?"

96

A múlt emlék, a Jövő titok a Jelen Ajándék!!
Szeretlek Kicsi Bébibogyóóm'! köszönök mindent <3

95

Élet - mindig akkor vág pofán ha kezded jól érezni magad.

94

"Nézz nyugodtan gyengének csak erősebbé teszel, nevess csak rajtam a szánalmas te leszel."

93

A zene kifejezi mindazt, ami szavakkal elmondhatatlan, mégsem maradhat kimondatlanul.

A séta és a beszélgetés egyaránt nagy élvezetet jelent, de hiba összekötni a kettőt egymással. Saját zajunk túlharsogja a külső világ neszeit és csöndjét... Csak olyan baráttal szabad sétára indulni (...), aki pontosan osztozik veled a tájék minden hangulatában, annyira, hogy egyetlen pillantás, egy megállás, vagy legfeljebb egy csöndes érintés elég ahhoz, hogy egymás tudtára adjuk: ugyanabban gyönyörködünk.

                                
drága ikrem' köszönök mindent <3

92

A fiúknak fogalmuk sincs arról, hogy mennyi ideig megmarad egy lány fejében amit mondanak.

91

I love youu <3

90




Attól még hogy átnézel rajtam, sosem fogod elfelejteni a közös múltunkat.. egy aprócska foszlánya mindig veled marad!

89

Ha nem tudsz magadon nevetni, én örömmel megteszem helyetted!

88

Attól mert pöcsöd van, nem kell fasznak lenned! 

87

 
Ha Melletted vagyok néha össze-vissza beszélek, ügyetlen vagyok, és mindig beégetem magam a hülye beszólásaimmal... De tudod miért van ez? Mert ha velem vagy az agyam kikapcsol... és csak a szívem működik ..  M♥

86

 Minél nagyobb a szív annál nagyobbat szív.

85

Utálom a szemedet, a hajadat, azt a jól ismert, flegma mosolyodat. Utálom a nevetésed, a nagyképűséged. De tudod hogy mit utálok benned a legjobban? 
Azt, hogy ezek után még eléred, hogy szeresselek .. 

85



Lehet hogy te egy buta kislánynak tartasz, de hidd el, valakinek majd így leszek igazi nő 


a szemében!"

84

Ahhoz, hogy egy nő ragyogjon.. olyan férfi kell, aki ragyogtatja..
 
 
 

83




Szeretnék csak lenni valahol, nem gondolni senkire és nem csinálni semmit!
 

82

Manapság a lányok 98%-a azon izgul, hogy hol a nagy ő. Én tudom, hogy van valahol és ha itt az ideje rám talál.
 

81

"Mindig van egy pont, ahol az út ketté válik. Abban a hitben válunk szét, hogy az útjaink egyszer újra összefutnak."
 
 

80

  Próbálnék mosolyogni, de valahogy nem sikerült... 
 

79



Gyógyíthatatlan betegségben szenved a 4 éves Lucas Hembree. A kisfiút egy különösen ritka genetikai betegség támadta meg, az orvosok szerint nincs esélye megélni a 15 éves kort. A kisfiú legjobb barátja Juno, egy menhelyi malinois kutya, aki közvetlenül az elaltatása előtt találkozott a kisfiúval. Történetük megható, de sajnos nem lesz boldog a befejezése!
Bárki, aki fogadott már örökbe menhelyi kutyát pontosan tudja, mennyire hűségesek ezek az állatok. Mintha tisztában lennének azzal, hogy kaptak egy második esélyt az élettől. Pontosan ez történt Junóval, a belga malinois-ával is: pár nappal a végzetes injekció előtt mentették meg. Odaadásával, hűségével és gondoskodásával az állat azóta gyökeresen megváltoztatta a halálosan beteg négy éves kisfiú életét.

Ez a négy éves fiúcska, Lucas egy Sanfilippo-szindróma nevű genetikai betegségben szenved. A gyilkos kór fokozatosan építi le a gyermek mentális funkcióit olyan tünetek kíséretében, mint a magatartásbeli zavarok, vagy a hiperaktivitás. Sajnos a betegség minden esetben halállal végződik, nincs rá gyógymód.

Amikor a kisfiú szülei szembesültek a ténnyel, hogy gyermekük a legjobb esetben is csak a 15 éves kort élheti meg, ráadásul az utolsó éveket valószínűleg már szinte magatehetetlen állapotban, elhatározták, hogy nem temetkeznek önsajnálatba, inkább kihasználják a rendelkezésükre álló időt, szeretetben, békében.
Mivel számos tanulmány bizonyítja, hogy az állatok pozitív hatással vannak a beteg emberekre, gyerekekre, a szülők is segítő kutyát szerettek volna.

Profi terápiás kutyára nem volt pénzük (hozzávetőlegesen 15 ezer dollárt, átszámolva nagyjából 3 millió forintot emésztett volna fel a családi kasszából egy kiképzett segítő eb) az apa közösségi oldalakon próbált megfelelő ebre bukkanni. Így került a család életébe Juno, a menhelyi belga malinois. Az állatnak már csak napjai voltak hátra az elaltatásig. Chester, az apa a lehető legjobb időben talált rá az értékes állatra, ez a kutyus ugyanis egy rendkívüli egyed. Junot azért dobta ki korábbi gazdája, mert képtelen volt őt megérteni, nem tudott mit kezdeni mozgékonyságával.
Chester korábban malinois kutyák kiképzésében segédkezett, így pontosan tudta, mit várhat el az állattól és hogyan tanítsa meg különböző dolgokra.

Lucas, a beteg kisfiú és Juno, a halál torkából megmentett roppant intelligens kutyus azóta elválaszthatatlanok. Juno jelez, ha a kisfiú oxigénjének szintje a kritikus érték alá esik, a közös séták alkalmával pedig szótlanul tűri, hogy belé kapaszkodjon. A kutya óriási segítségére van az egész családnak, valószínüleg ő így rója le háláját, amiért megmentették a halálos injekciótól.
(forrás: globalanimal.org)
http://www.videokedvenc.hu/cikk/halalra_itelt_kutya_a_halalos_beteg_kisfiu_egyetlen_tamasza

78

Ha felteszed magadnak a kérdést, akkor már te sem tudod a választ.

77

Becsuktam a szemem és mondtam magamban, "csak veled szeretnék lenni"

 
Egyszer majd az én hajóm is befut. Remélem a kikötőben leszek...

76

Tudom, milyen érzés az, hogy mintha ott sem lennél, amíg ő rád nem néz, meg nem érint, vagy nem süt el egy viccet a károdra... Csak hogy mindenki lássa, hogy vele vagy, az övé vagy. 

75

amit nem tudok, az nem fáj! épp ezért nem akarok tudni róla!!

74

..Mert boldog leszek. Tényleg az leszek. Onnan fogom tudni, hogy mosolyogni fogok rád. Teljes szívemből, ezt megígérhetem. És szeretném, ha Te is ezt tennéd, hogy tudjam vége. Tudod, honnan fogom tudni?
Túlzásnak tűnhet, pedig egyáltalán nem az, de ebben a pillanatban tőled leszek boldog, vagy egészen szomorú. Ha majd igazán boldog leszek, a virágoktól leszek az, vagy éppen a kék égtől. Az esőtől és a frissen nyírt fű illatától. A nyártól, a téltől, a fagylalttól vagy egy daltól. Egy 5 pettyes katicabogártól vagy egy grill partitól a barátaimmal. Egy új ruhától és egy kellemes hangtól. Az esti lámpafénytől az utcán, vagy akár egy kellemetlen emléktől. Egy jelentéktelen újságcikktől, vagy egy félelmetes történettől. Váratlan meglepetésektől, a testvérem látványától, a kavicsoktól a lábam alatt, a meleg teától egy hideg napon, néhány kedves szótól, egy zsebkendőtől a legjobb barátnőm esküvőjén, egy fényképezőgéptől egy fontos pillanatban, vagy akár egy rég nem látott ismerős mosolyától..

73

 

 

Eljön a pillanat, amikor az egész már nem játék, és akkor vagy teszel egy lépést előre, vagy hanyatt-homlok elmenekülsz.

72









Az idő rohan. Az idő senkire nem vár. Az idő begyógyítja a sebeket. De mindannyian arra vágyunk, hogy több időt kapjunk. Időt, hogy talpra álljunk. Időt, hogy felnőjünk. Időt, hogy felejtsünk. Időt.

71

Imádom a könyveket, mert amikor olvasom őket, meg tudok feledkezni mindenről. A könyvekben ott lehetsz, ahol szeretnél, azzal, akit szeretsz.

70

Azt hiszem, hogy korábban azért nem tudtam megvalósítani az álmaimat, mert nem voltam őszinte, vagy nem vállaltam felelősséget azért, amit éreztem. Ebből következett, hogy akaratlanul eldobtam magamtól az álmot, mivel a gondolataim és a cselekedeteim nem voltak összhangban egymással.

69




Gyakran változnak az érzéseink. Talán úgy ahogy a fák lépnek át a télbe, ahogy lehullajtják leveleik. Talán így váltam meg én is az érzéseimtől, lassan mintha soha nem is éreztem volna. Talán így váltam én is ilyen üressé belül. Egy csupasz fa. Csupán ennyi maradt belőlem.

68






Mindig sós íze van, ha az ember elveszít valamit.

67

Kiborító érzés, amikor egy vadidegen reálisabban lát téged, mint te magadat.

66



Nem tudom körül írni mi ez az érzés csak annyit tudok, hogy ha ránézek, bármilyen boldogtalan is vagyok, egyszerűen a szám mosolyra gördül akarva, akaratlanul.

65



Nem tudom melletted, vagy ellened, de már az egész nem érdekel..

64

Bizonyos napokon az ember őszintén el tudja hitetni magával, hogy állati ronda.

63





Régen azt gondoltam, hogy az a legrosszabb, ami történhet velem, ha egyedül maradok. De ez nem igaz. Az a legrosszabb, ha olyanokkal vagyok körülvéve, akik között egyedül érzem magam.